Мірча Луческу очолив Динамо 23 липня / фото Динамо Київ

Президент "Динамо" Київ Ігор Суркіс заявив, що Мірча Луческу не залишив посаду головного тренера команди.

Про це Суркіс після бесіди з Луческу сказав у телефонній розмові з журналістом Ігорем Цигаником в ефірі "Циганик Live".

"Все нормально. Є у "Динамо" тренер", - сказав Суркіс.

Відео дня

"Заява, не заява. Луческу - головний тренер київського "Динамо". Точка, - зазначив президент "Динамо" в інтерв'ю "СЕ", - Він ще нікуди не прийшов, а ви вже говорите про відхід".

Агент Луческу Аркадій Запорожан у своєму коментарі зазначив, що заява Луческу про відхід з "Динамо" не повинна було просочитися в пресу:

Читайте такожЛуческу після призначення в Динамо встановив світовий рекорд

"Це була особиста переписка між ним та Ігорем Михайловичем Суркісом. Ця розмова була ще в суботу. Будемо з'ясовувати, як це потрапило в пресу. Якщо хтось захоче побачити, то я все можу показати", - сказав Запорожан "Р-Спорт".

"У нас завтра о 9:30 літак на Київ. Луческу - головний тренер "Динамо". Цим листом він хотів показати, що він не тримається за крісло тренера. Він хотів показати, що не заради грошей прийшов. Якщо його прихід може завадити "Динамо", то він спокійно піде. Імідж клубу набагато дорожче", - зазначив агент.

Нагадаємо, після інформації про відхід Луческу, яку опублікувало румунське видання, у тренера відбулася розмова з Суркісом. У ході бесіди було прийнято рішення про майбутнє тренера.

Зазначимо, що Луческу був незадоволений "ворожнечею" з боку ультрас клубу і тим тиском, який чинився на нього після призначення на пост головного тренера "Динамо".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що в "Шахтарі" засудили рішення Луческу підписати контракт з "Динамо".