Олександр Зінченко / фото REUTERS

Футболіст збірної України Олександр Зінченко потрапив до символічної збірної тижня за підсумками матчів у відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Її представив авторитетний портал WhoScored.

За підсумками матчу з ПСЖ, в якому "Ман Сіті" здобув перемогу з рахунком 2:0, Зінченко отримав оцінку 7,4 і отримав місце в символічній збірній на лівому фланзі захисту.

Відео дня

Крім нього, в команду тижня також потрапили його одноклубники Кайл Вокер, Рубен Діаш, Філ Фоден і Ріяд Марез, а також гравці "Челсі" Едуар Менді, Антоніо Рюдігер, Н'Голо Канте, Жоржиньо, Кай Хаверц і Тімо Вернер.

ru.whoscored.com

Читайте також"Найкращий лівий захисник світу": фанати розхвалили Зінченка після півфіналу Ліги чемпіонів

Олександр Зінченко: цифри в матчі з ПСЖ

  • У матчі-відповіді 1/2 фіналу Зінченко провів на полі весь матч. Він віддав передгольову передачу при першому взятті воріт і почав другу гольову атаку "Сіті". У його пасиві - жовта картка.
  • За підсумками матчу Зінченко отримав від порталу WhoScored четверту найвищу оцінку серед гравців "Ман Сіті".
  • За матч Зінченко 83 рази торкнувся м'яча (більше всіх у складі "Сіті"), віддав 70 передач, 67 з яких точні (більше всіх у складі" Сіті"), 4 рази успішно відібрав м'яч з 4 спроб, зробив 2 виносу, 1 перехоплення, заблокував 1 удар.

  • Зінченко став першим з 2013 року українцем, команда якого вийшла у фінал Ліги чемпіонів, після Анатолія Тимощука у складі "Баварії".