Ребров очолює Ференцварош з 2018 року / фото fradi.hu

Наставник угорського "Ференцвароша" Сергій Ребров пояснив, чому не зрадів майбутній зустрічі з київським "Динамо" у груповому раунді Ліги чемпіонів.

Читайте також"Не говорив, що хочу зіграти проти "Динамо": Ребров - про жеребкування Ліги чемпіонів

Фахівець вийшов на зв'язок в ефірі програми "Великий футбол".

Відео дня

"На прес-конференції після матчу мені поставили запитання про українські команди. Ми могли на них потрапити, я сказав, що не проти. Але все-таки мені не хотілося зустрічатися з українськими командами. Очки потрібні і нам, і українським командам.

Зараз, коли "Динамо" потрапило в нашу групу, це складні відчуття. Це моя рідна команда і хтось в цих іграх втратить очки, а, значить, буде досить прикро. Ми будемо готуватися серйозно і до "Динамо", і до "Ювентуса" з "Барселоною", - зазначив Ребров.

Також тренер зазначив, що для нього не є додатковою інтригою зустріч з Мірчею Луческу:

"Я гратиму проти "Динамо". Я не звертаю уваги, хто головний тренер. Рівень гри киян? Я не збираюся судити. Якщо порівняти з минулим роком, звичайно, всі бачать різницю. Є дисципліна на полі, організація гри. Навіть з тими ж футболістами, що були минулого року".

"Динамо" проти "Ференцвароша": головне

  • Перший матч у групі G команди проведуть в Угорщині 28 жовтня в рамках другого туру. Другий поєдинок відбудеться на "Олімпійському" в Києві 8 грудня в шостому турі.
  • Екс-тренер "Динамо" очолює "Ференцварош" з 2018 року. Фахівець вивів клуб до групового раунду ЛЧ вперше за 25 років.
  • Під керівництвом Реброва клуб двічі поспіль виграв чемпіонат Угорщини.
  • "Динамо" на шляху до групового раунду турніру у кваліфікації обіграло нідерландський АЗ і бельгійський "Гент". "Ференцварошу" довелося подолати чотири раунди кваліфікації: угорський клуб обіграв "Юргорден", "Селтік", "Динамо" Загреб і "Мольде".