Шахтар здобув перемогу на Олімпійському / фото ФК Шахтар

В рамках 25-го туру Української Прем'єр-ліги "Шахтар" на "Олімпійському" приймав "Десну". Зустріч завершилася перемогою "гірників".

Рахунок в матчі був відкритий вже на 4-й хвилині - Фернандо замкнув подачу Додо з флангу. Надалі дублем у "гірників" відзначився Марлос. Спершу він обіграв суперника у штрафному і пробив точно в дальній кут, а потім зіграв на добиванні.

Український бразилець оформив дубль вже в другому матчі поспіль. Він міг забити більше, але за хвилину до свого першого голу не реалізував пенальті.

Відео дня

Читайте також"Дороге задоволення": стало відомо, скільки клуби УПЛ платять за тестування на коронавірус

Між голами Марлоса у "Десни" з пенальті відзначився Денис Фаворов. А в кінцівці зустрічі Пилип Будківський скористався помилкою Олександра Піхальонка і скоротив відставання до мінімального.

"Шахтар" набрав 65 очок і продовжує впевнено лідирувати в УПЛ. У "Десни" - 46 очок і четверта позиція.

Для завоювання дострокового чемпіонства "гірникам" залишається здобути дві перемоги.

"Шахтар" - "Десна" - 3:2

Голи: Фернандо, 4, Марлос, 25, 51 - Фаворов, 32 (пен.), Будківський, 88

"Шахтар": Трубін, Додо, Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Степаненко (Піхальонок, 74), Марлос (Соломон, 74), Маркос Антоніо, Алан Патрік (Коноплянка, 59), Тайсон (Тете, 74), Фернандо (Мораєс, 79).

"Десна": Паст, Фаворов, Тамм (Картушов, 66), Імереков, Мостовий, Огіря, Калітвінцев, Тотовицький (Гітченко 46), Домбровський (Єрмаков, 74), Кузик (Будківський, 74), Філіппов (Хльобас, 86).

Попередження: Матвієнко, Маркос Антоніо - Домбровський, Будковський

Незабитий пенальті: Марлос, 24

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що Марлоса визнали найкращим гравцем 24-го туру УПЛ.