Кирило Ковалець привернув увагу італійських клубів / фото: ФК Олександрія

Футбольний скаут Алекс Великих розповів про інтерес італійських клубів до українських футболістів.

Функціонера цитує сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

"Останні три роки ми спостерігаємо інтерес італійських клубів до українських футболістів. Мова не тільки про гравців з чемпіонату України. Середні клуби шукають можливість заощадити гроші та взяти якісних гравців. Можливо, вони ризикують, але ці футболісти обійдуться клубам дешевше, ніж на ринку Хорватії, Сербії, де ціни дуже зросли.

Відео дня

Можемо згадати хороші виступи таких футболістів, як Циганков, Миколенко або Попов. Крім них є ще маса футболістів, які не грають в перших командах своїх клубів, але мають попит на італійському ринку. Я кажу про гравців молодіжних команд "Шахтаря" чи "Динамо" - Ванат, Волошин, Нещерет, Трубін, Якуба і багато інших. Є клуби, які готові їх придбати, але ціна вже зараз висока, тому що вони грають у грандах українського футболу", - заявив Великих.

Скаут також зазначив, що в Серії А стежать за одним з гравців "Олександрії":

"Я не буду називати прізвище футболіста, але гравець "Олександрії" зацікавив клуби Серії А. До речі, зізнатися, я очікую на появу українського футболіста у складі "Роми". Те ж саме могло статися в "Мілані", але там змінилося керівництво клубу".

За інформацією "Футбол 24", мова йде про лідера олександрійців Кирила Ковальця. За 26-річним півзахисником скаути слідкували у грі Ліги Європи проти "Сент-Етьєна" (1:1) і залишилися задоволені його діями.

УНІАН раніше повідомляв про те, що італійський топ-клуб цікавиться двома українцями з "Динамо".