Мирон Маркевич / фото УНІАН

Глава комітету національних збірних України, тренер Мирон Маркевич висловив думку, що українська команда зможе обіграти збірну Швейцарії в матчі Ліги націй.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Україна - Швейцарія.

Слова Маркевича наводить meta-ratings.com.ua.

Відео дня

Читайте такожУкраїна - Швейцарія: прогноз букмекерів на матч Ліги націй

"Думаю, що Україна виграє у Швейцарії з рахунком 2:1. На відміну від швейцарців, підопічні Андрія Шевченка провели в Харкові збір, у нашого тренера є вичерпна інформація, в якому стані кожен гравець. Крім того, на мій погляд, наша збірна більш зіграна і у неї більш рівний склад", - сказав Маркевич.

"Звичайно, у швейцарців є зірка - Граніт Джака, який виступає за лондонський "Арсенал", проте у нас в середній лінії вистачає виконавців, які можуть створити йому складності", - також зазначив український фахівець.

Україна - Швейцарія: перед матчем

  • Матч Україна - Швейцарія пройде сьогодні, 3 вересня, на "Арені Львів". Початок - о 21.45. Де дивитися матч по ТБ.
  • Для збірної України це буде дебют в Лізі А, в яку команда Андрія Шевченка пробилася за підсумками минулого сезону турніру.
  • Україна і Швейцарія раніше зустрічалися двічі. У пам'ятному матчі 1/8 фіналу ЧС-2006 українці пройшли швейцарців по пенальті (0:0 і 3:0). А в 2010 році команди зустрічалися в товариському матчі, який завершився з рахунком 2:2.
  • Судити матч Україна - Швейцарія буде рефері зі Швеції.
  • Один з тренерів збірної Швейцарії не полетів до Львова - у фахівця був підтверджений коронавірус.