Дмитро Підручний / REUTERS

Збірна України з біатлону прибула в Україну після закінчення Кубка світу-2018/19. Серед тих, хто приїхав, був і чемпіон світу в мас-старті Дмитро Підручний. Біатлоніст розповів у коментарі biathlon.com.ua, що вже усвідомив свою перемогу на чемпіонаті світу і тепер готовий відпочивати.

Читайте такожНорвежець Бьо заробив рекордні призові в історії біатлону

"Вже, нарешті, повністю усвідомив свою перемогу на чемпіонаті світу і просто насолоджуюся цим. У відпустку йду просто з думками про те, що потрібно відпочити, адже сезон був дуже складним. Багато сил було віддано і витрачено. Тепер всім треба просто залікувати травми, у кого вони є, і відновити запас сил.

Відео дня

Звичайно, хотілося б знову повернутися на п'єдестал. Ці емоції просто незабутні, коли гімн нашої країни грає через тебе, хочеться, щоб це повторювалося якнайчастіше. Зараз хочеться просто повернутися додому, а потім вже думати про все інше", - сказав Дмитро Підручний.

Нагадаємо, на початку березня Дмитро Підручний став першим в історії представником України в чоловічому біатлоні, що завоював золоту медаль ЧС.