Світоліна виступить в Мадриді після паузи у виступах / btu.org.ua

У п'ятницю, 3 травня, відбулося жеребкування основної сітки одиночного розряду на престижному тенісному турнірі серії WTA Premier Mandatory в Мадриді.

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№6 рейтингу WTA) в першому колі зустрінеться з досвідченою Полін Парментьє (№69 WTA) з Франції. Раніше тенісистки грали між собою двічі, рахунок у протистояннях рівний. Варто відзначити, що Світоліна до цього п'ять разів грала в Мадриді і жодного разу не проходила далі другого раунду. До того ж, цього разу Еліна виступить після паузи, пов'язаної з травмою.

Читайте такожВідома українська тенісистка засвітилася в рекламі італійського бренду (відео)

Відео дня

Леся Цуренко (№26 WTA) на старті змагань битиметься проти екс-першої ракетки світу Анжелік Кербер з Німеччини (№4 WTA). Цікаво, що Леся ще жодного разу не вигравала ні в Кербер, ні в основній сітці Мадрида, повідомляє sport.ua.

Третя ракетка України Даяна Ястремська (№38 WTA) дебютує на змаганнях у столиці Іспанії матчем проти Кароліни Плішкової (№5 WTA). Раніше тенісистки між собою не грали. У минулому році чешка показала свій найкращий результат на турнірі, дійшовши до півфіналу.

Варто додати, що у кваліфікації змагань у Мадриді виступають також Марта Костюк, яка вийшла у фінал відбору, і Катерина Козлова.