Фрагмент матчу Київ-Баскет - Інтерхім-СДЮСШОР / фото: kyiv-basket.com.ua

"Київ-Баскет" виступив з офіційною заявою з приводу скандальної ситуації, яка виникла під час трансляції матчу жіночої Суперліги між київським клубом і "Інтерхім-СДЮСШОР".

"Київ-Баскет" заявив, що звільняє операторів трансляції, які ображали баскетболісток під час гри. Крім того, в київському клубі вибачилися перед спортсменками.

Читайте також"На транса схожа": баскетболісток з української Суперліги образили в прямому ефірі (відео)

Відео дня

"Клуб просить вибачення за цей ганебний інцидент. Дівчата, ви найкрасивіші, ви - переможці! Ваш біль - це наша біль, ваша образа - це наша образа, ваша радість - це наша радість. Клуб припиняє співпрацю з людьми, які ставлять плями на репутації.

А життя неодмінно розгорне історію в зворотний бік. Відповідати за ганебні вчинки доведеться. Не сьогодні, так завтра. Вибачте. І, звичайно, нам не по дорозі з недолугими працівниками", - йдеться в заяві на офіційному сайті клубу.

Відеооператор Андрій Банников, який трансировал цю гру, пояснив, що відбулося під час прямого ефіру. Він визнав провину, але заявив, що за кадром у мікрофон говорили якісь "студенти", яких він узяв із собою. Банніков заявив, що готовий принести свої публічні вибачення.

Київський клуб звільнив співробітників, які ображали баскетболісток в прямому ефірі

УНІАН раніше також повідомляв про те, що "Київ-Баскет" в матчі Кубка Європи ФІБА поступився угорському клубу.