Афіша ралі Фортеця / facebook.com/rallyfortecya

Ралі "Фортеця" - другий етап чемпіонату України, який проводиться у Хмельницькій області, перенесено через загрозу коронавіруса.

Про це повідомляється на офіційній сторінці ралі "Фортеця" в Facebook.

Дане рішення було прийнято на засіданні організаційного комітету ралі під керівництвом мера Кам'янця-Подільського Михайла Симашкевича.

Відео дня

Читайте також"Є можливість відстрочки": Олімпіаду в Токіо можуть перенести на кінець року

Відзначається, що в ході засідання було "вислухано доповідь голови комітету стосовно погіршення епідеміологічної ситуації, пов’язаної із загрозою поширення гострих респіраторних інфекцій, спричинених коронавірусом Covid-19".

"Членами оргкомітету було взято до уваги рекомендації Міністерства Охорони Здоров’я України щодо запобігання поширенню інфекції, а також затверджений міським головою комплексний план заходів щодо попередження вищезгаданої загрози", - йдеться в повідомленні.

Також організатори відзначили, що особлива увага була приділена ризикам, пов'язаним з участю в ралі іноземних екіпажів, фахівців і глядачів.

Ралі "Фортеця" був запланований на 8-10 травня 2020 року. Нові дати змагань будуть оголошені пізніше.

Як повідомляв УНІАН, в Україні зареєстровано один випадок інфікування новим коронавірусом – у чоловіка, який повернувся з Італії в Чернівці. 5 березня школи і дитсадки Чернівецькій області закрили на карантин.