Микита Крилов викладав фото з двома прапорами / instagram.com/nikitakrylovufc

Боєць UFC Микита Крилов, який є уродженцем Луганської області і живе в Москві, заявив про бажання отримати біометричний паспорт в Україні.

Про це Крилов сказав в інтерв'ю "Спорт-Экспрессу".

"У мене закордонний паспорт закінчився. Але і в цілому я давно не був у Києві. Десь з 2016 року. Мені б хотілося побачитися зі старими товаришами, зайти в зал, де я тренувався, поспілкуватися з тренерами. Мене ж все одно пов'язують теплі почуття з багатьма людьми", - сказав Крилов.

Відео дня

Читайте такожУ компанії з Макгрегором: український боєць підписав контракт з UFC

"У мене є ще один закордонний паспорт. Але зараз в Україні можна отримати біометричний паспорт, який спрощує польоти по Європі. У мене і американська віза закінчилася, так що мені в Україну треба потрапити ще і за цим. Візу продовжити. Так що сподіваюся потрапити туди скоро, але через карантин поки нікуди не поїхати", - додав боєць.

Крилов також підкреслив, що хотів отримати російський паспорт, але не вийшло.

"Затія з російським паспортом? Вона злетіла поки. У минулому році мені виділили квоту на отримання дозволу на тимчасове проживання. Але через мої постійні переміщення вона зникла. І з тих пір я не зробив нічого в цьому напрямку".

"Я по факту не з України зараз і не з Росії", - також сказав Крилов.

Варто відзначити, що раніше боєць UFC заявляв про бажання отримати російське громадянство, висловлював готовність воювати на стороні так званих "ДНР" і "ЛНР", а також отримати їх паспорт і виступати під їх прапором.

Зокрема, Крилов говорив: "У мене були думки взяти зброю, але ті мої знайомі, які варяться в цьому щодня, відрадили мене від цієї ідеї", а також: "Якщо наші республіки будуть визнані, з'являться паспорта "ДНР" і "ЛНР", то при такому розкладі я буду першим стояти в черзі за цим паспортом".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що в російському клубі зізналися, що хотіли, щоб футболіст Олександр Зінченко отримав паспорт РФ.