Аскар Можаров провів 25 боїв ММА / фото instagram.com/askar.mozharov

Український боєць змішаних єдиноборств Аскар Можаров побив російського блогера і бізнесмена Максима Мернеса.

Про це повідомляє "Братство Кличко".

Сутичка українця і росіянина сталася в Таїланді, де наразі проживають і спортсмен, і блогер. Мернес висміював Можарова в соцмережах, за що поплатився при зустрічі.

Відео дня

"Культурно його запитав, для чого ці знущання наді мною в Instagram, він у відповідь нічого розумнішого ніж "Чого ти так зухвало себе ведеш" і "Ти хто такий" придумати не зміг. Не виключаю, що свідомо намагався спровокувати мене. Каюсь, не витерпів. Показав йому одне із своїх фірмових захоплень і обережно доторкнувся до його обличчя кулаком. Ненавмисно розбив його телефон", - розповів Можаров.

Читайте також"Його життя перетворили на пекло": у Росії заступилися за Усика

За його словами, Мернес тепер "щось розповідає про виставковий бій".

"Це смішно. Не заздрю йому. Готовий битися з Мернесом однією лівою рукою. Ноги навіть підключати не буду. Пам'ятаю, як в 2013 році в Москву приїхав Володимир Кличко і влаштував громадську порку Олександру Повєткіну. Або як Сашко Усик у 2018 році в Москві декласував Мурата Гассієва. На Мернеса буде чекати ще більш сумна доля. Чекаю від нього умов проведення бою", - повідомив боєць.

24-річний Мернес у відповідь заявив, що покарає Можарова "його ж зброєю":

"Якщо цей незграбний українець думає, що після його фізичного впливу я накладу в штани, він сильно помиляється. Сформую справедливі правила та умови проведення бою, щоб нівелювати його очевидні переваги в антропометрії та фізичних кондиціях. Купа м'язів - це далеко не гарантія перемоги. Поєдинок проведемо восени - мені потрібно буде підготуватися", - сказав Мернес.

Максим Мернес / фото instagram.com/mernesmax

Росіянин також підкреслив, що бій викличе інтерес, так як у нього 350 тисяч підписників в Instagram, а у Можарова - 200 тисяч.

25-річний Можаров провів 25 боїв ММА і здобув 19 перемог, був чемпіоном у китайській організації YunFeng.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що боєць UFC нокаутував суперника за 19 секунд.