Еліна Світоліна / фото REUTERS

Перша ракетка України Еліна Світоліна заявила, що розглядає варіант з пропуском US Open, який повинен стартувати 31 серпня.

Про це тенісистка сказала в інтерв'ю порталу "Великий теніс України".

"Є дуже багато питань. Думаю, що не тільки у мене. На даний момент ті умови, які нам пропонують, вони не ідеальні, тому що буде багато тестів, плюс ізоляція, незрозуміло, що буде з очками, з грошима... Дуже складно щось сказати.

Відео дня

Читайте такожБез головних зірок і глядачів: у США відбудеться US Open, попри протести та коронавірус

Якщо не буде очок на цьому турнірі, то не знаю, чи є сенс їхати і виступати, так як умови досить жорсткі. Якщо потрібно проводити так багато часу в ізоляції, то це теж грає велику роль. Будемо дивитися... Я знаю, що будуть ще зустрічі, що в найближчі тижні це буде вирішуватися", - сказала Світоліна.

Українка висловила думку, що організатори "зроблять все можливе, щоб провести цей турнір як можна краще", але вважає, що умови "досить жорсткі":

"Наприклад, згідно з правилами, якщо ти захворів або у тебе є якісь симптоми, то тебе можуть зняти з будь-якого раунду, ізолювати тебе на 14 днів... Деякі моменти, які ще точно не відомо, як вони будуть проходити, - ось це досить складно для всіх гравців. Я думаю, що вони все зроблять як можна краще для нас. Будемо дивитися найближчим часом, як все пройде. Я сподіваюся, що все складеться і ми потихеньку будемо повертатися".

Як повідомляв УНІАН, тенісний сезон відновиться турнірами в США та Італії.