Apple внесла iPhone 6 в список застарілих пристроїв / джерело: MacRumors

Один з найпопулярніших смартфонів в історії Apple – iPhone 6 – став частиною історії. Раніше на цьому тижні купертинівці додали "шістку" у свій список застарілих продуктів.

Про це повідомляє портал MacRumors.

iPhone 6 напевно залишиться в пам'яті багатьох "яблучних" користувачів, оскільки це був перший смартфон компанії з великим екраном. Також саме він визначив новий дизайн з округленими гранями, який проіснував аж до iPhone 11.

Відео дня

До того ж, згідно зі статистикою, звичайний iPhone 6 і iPhone 6 Plus донині утримують абсолютний рекорд продажів серед всіх поколінь айфонів. Загальна кількість відвантажень смартфонів шостої серії перевищила 350 млн пристроїв.

Зауважимо, що "шістка" була знята з виробництва ще кілька років тому, але продовжувала отримувати виправлення безпеки та технічну підтримку від Apple. Що цікаво, iPhone 6 "плюс" став вінтажним продуктом набагато раніше. Це пов'язано з тим, що звичайна модель довше продавалася в деяких регіонах.

До речі, техніка Apple визнається застарілою через п'ять або більше років з тої пори, як вона перестала поширюватися для продажу. Для власників цих девайсів це означає одне: тепер їх буде складніше відремонтувати. Так, в авторизованих сервісних центрах їх приймуть на ремонт тільки при наявності необхідних запчастин.

Чутки про iPhone 15 і iPhone SE (2023)

З моменту запуску iPhone 14 пройшло два тижні, а мережа вже активно повниться чутками про його наступника. Очікується, що замість iPhone 15 Pro Max в наступному році Apple випустить iPhone 15 Ultra. І в ньому нарешті замінять фірмовий Lightning на USB-C.

Також інсайдери стверджують, що замість iPhone 14 mini у 2023 Apple випустить iPhone SE 4. Бюджетний айфон все ще збереже одинарну основну камеру, але відмовиться від системи Face ID, що, своєю чергою, дозволить зменшити величезну рамку екрана.

Вас також можуть зацікавити новини: