Instagram впроваджує нові функції через підлітків /фото REUTERS

Адміністрація соціальної мережі має намір змінити внутрішню політику. Зміни торкнутися контенту, який рекомендують підліткам.

Про це повідомив глава Instagram Адам Моссері у своєму блозі.

За його словами, користувачі соцмережі не зможуть відзначати або згадувати неповнолітніх, які на них не підписані. При цьому в якості експерименту дозволять видаляти фото, лайки та коментарі, які користувачі залишили багато років тому. Тепер це можна буде зробити, не звертаючись до модераторів соцмережі або авторів публікацій.

Відео дня

Крім того, Instagram в березні 2022 року запустить додаток для батьків та опікунів. Він дозволить побачити, як довго діти сидять в додатку, та встановлювати тимчасові обмеження, буде повідомляти батьків про скарги на користувачів, що розсилають спам або "дивні" повідомлення.

Читайте також"Вконтакте" і "Однокласники" контролюватиме син заступника глави КремляМоссері розповів, що працює над функцією, яка б дозволила обмежити дітей від потенційно шкідливого контенту в Instagram. Найчастіше такий контент трапляється через хештеги, пошук, ролики у вкладці Reels та рекомендовані акаунти.

Як раніше повідомляв УНІАН, команда месенджера WhatsApp представила функцію зникаючих повідомлень в особистих чатах за замовчуванням. Якщо її включити, у всіх нових бесідах листування буде автоматично стиратися через заданий проміжок часу.

Вас також можуть зацікавити наступні новини