Нестримна енергія, витончений стиль. Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеями, на які варто звернути увагу на 'чорну п’ятницю'

Ноутбуки ASUS втілюють у собі ідеальне поєднання можливостей і стилю. Ці потужні та портативні пристрої оснащені неймовірними OLED-дисплеями, які відтворюють надзвичайно контрастне й барвисте зображення. Оцініть два ноутбуки, які ви можете придбати їх із вигідною знижкою до "чорної п’ятниці"!

ASUS Vivobook S 15 OLED (K5504)

Завдяки тонкому й легкому корпусу 15,6-дюймовий Vivobook S 15 OLED ідеально підходить для активного життя. Він відзначається оригінальним дизайном з рельєфною плашкою на металевій кришці та помаранчевою клавішею Esc – ноутбук створений, щоб виділятися! На вибір доступні чотири варіанти кольору:

  • сріблястий (Cool Silver);
  • білий (Cream White);
  • синій (Solar Blue);
  • чорний (Midnight Black).

Vivobook S 15 OLED може похвалитися не лише стильним дизайном, а й надзвичайно високою продуктивністю. Процесор Intel Core 13-го покоління H-серії забезпечує неймовірну швидкодію для роботи та розваг. І не варто хвилюватися про ризики перегріву: завдяки системі охолодження ASUS IceCool і тепловим трубкам, тепло від компонентів ноутбука ефективно розсіюється, забезпечуючи стабільну температуру під час виконання будь-якого завдання.

Відео дня
Нестримна енергія, витончений стиль. Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеями, на які варто звернути увагу на 'чорну п’ятницю'

Чудовий OLED-дисплей ноутбука, сертифікований за стандартом VESA DisplayHDR True Black 600, демонструє виняткову якість зображення - насичені кольори, глибокі чорні відтінки та висока контрастність (1 000 000:1) роблять кожен візуальний елемент живим і реалістичним. Надзвичайно низький час відгуку в 0,2 мс гарантує плавність відтворення динамічних сцен.

Підтримка 100% колірного простору DCI-P3 (133% sRGB) означає, що цей дисплей можна використовувати для професійної роботи з графічним контентом. Технологія OLED дає також змогу отримати широкі кути огляду, що особливо зручно при спільному перегляді відео або презентацій. Крім того, OLED-дисплей дбає про комфорт зору користувачів навіть під час тривалого перебування за ноутбуком, адже випромінює на 70% менше шкідливого синього світла, ніж традиційні дисплеї. Якісну реалізацію рішень, що покращують комфорт для зору, підтверджено сертифікатом лабораторії TÜV Rheinland.

Акумулятор на цілий день – це те, що потрібно для тих, хто цінить мобільність. Висока ємність (70 Вт·год) означає заряд на довгі години, а технологія швидкого заряджання дасть змогу відновити 60% заряду лише за 49 хвилин. Vivobook S 15 OLED має також усі порти, необхідні для підключення периферійних пристроїв і моніторів: Thunderbolt 4 (USB-C) з можливістю заряджання, два порти USB Type-A, HDMI 1.4, комбінований аудіороз’єм для виведення звуку.

Ноутбук Vivobook S 15 OLED сертифікований відповідно до програми Intel Evo, що гарантує автономну роботу протягом дня, швидкі інтерфейси та високу продуктивність.Він також пройшов випробування відповідно до вимог військово-промислового стандарту США MIL-STD-810H, що підтверджує його міцність і надійність.

Цікавою особливістю пристрою є покриття певних ділянок корпусу захистом ASUS Antimicrobial Guard на основі іонів срібла, який пригнічує ріст бактерій на 99% впродовж трьох років. Такий захист допомагає підтримувати поверхню ноутбука в чистоті та знижує ймовірність поширення потенційно шкідливих бактерій при контакті.

Zenbook S 13 OLED (UX5304)

Zenbook S 13 OLED – це потужний та елегантний ноутбук у повністю металевому корпусі, який за товщини 1 см важить лише 1 кг. Цей ноутбук варто взяти до уваги тим, хто шукає стильний і потужний ноутбук для роботи або навчання.

Нестримна енергія, витончений стиль. Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеями, на які варто звернути увагу на 'чорну п’ятницю'

Zenbook S 13 OLED сертифікований відповідно до вимог програми Intel Evo, поєднуючи в собі високу продуктивність і чудову автономність. Він оснащений процесором Intel Core i7 13-го покоління, пропонує до 32 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5, швидкий SSD-накопичувач обсягом до 1 ТБ та акумулятор високої ємності (63 Вт·год), що підтримує до 14 годин відтворення потокового відео в автономному режимі.

Справжньою прикрасою Zenbook S 13 OLED є його чудовий OLED-дисплей зі співвідношенням сторін 16:10, роздільною здатністю 2,8K і часом відгуку лише 0,2 мілісекунди. Він відтворює неймовірно чітке, яскраве й насичене зображення. OLED-дисплей ноутбука відповідає вимогам сертифікації DisplayHDR True Black 500, що підтверджує здатність відображати яскраві білі та найглибші чорні відтінки, а також Pantone Validated, що означає найвищу точність відтворення кольорів (Delta E < 1). Підтримка колірної гами 100% DCI-P3 означає здатність відтворювати насичені кольори кінематографічного рівня, а технологія ASUS Splendid дозволяє користувачеві легко перемикатися між різними колірними гамами: DCI-P3, sRGB, Display-P3, Native OLED. OLED-дисплеї ноутбуків ASUS випромінюють на 70% менше шкідливого синього світла, що підтверджено незалежними лабораторіями TÜV Rheinland і SGS, покращуючи комфорт для очей під час тривалого перебування перед екраном.

Нестримна енергія, витончений стиль. Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеями, на які варто звернути увагу на 'чорну п’ятницю'

Незважаючи на свою компактність, ноутбук Zenbook S 13 OLED пропонує повний набір інтерфейсів, що дозволяє користувачам уникнути необхідності використовувати додаткові адаптери та перехідники. У ньому є два швидкісні порти Thunderbolt 4 у вигляді роз'ємів USB-C, які забезпечують швидке заряджання, можливість підключення зовнішніх дисплеїв 4K і передачу даних зі швидкістю до 40 Гбіт/с. Крім цього, ноутбук має виходи HDMI 2.1, повнорозмірний порт USB 3.2 Gen 2 та аудіороз'єм 3,5 мм.

Компанія ASUS зосереджується на створенні ноутбуків серії Zenbook з мінімальним впливом на довкілля, і новий Zenbook S 13 OLED не є винятком. Вперше під час виготовлення цього ноутбука ASUS використала технологічний процес плазмової керамізації алюмінію, який за допомогою чистої води та електричного струму змінює властивості матеріалу. Як результат, метал стає більш корозійностійким і довговічним, а його поверхня набуває схожості з натуральним каменем, що робить кожну кришку Zenbook S 13 OLED унікальною. І все це без використання органічних сполук, агресивних кислот і важких металів.

Нестримна енергія, витончений стиль. Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеями, на які варто звернути увагу на 'чорну п’ятницю'

ASUS Zenbook S 13 OLED – це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, продуктивність і стиль!

Придбати ці та інші ноутбуки ASUS можна в широкій мережі партнерів компанії в нашій країні, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, який пропонує зручний і швидкий спосіб купівлі продукції. Переваги онлайн-магазину магазину ASUS: офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій), швидка доставка.