Представлена нейромережа Make-a-Video в дусі DALL-E / джерело: Meta

Розробники з команди Марка Цукерберга створили нейромережу Make-A-Video, яка працює за принципом популярної DALL-E 2, але замість статичних зображень створює короткі ролики.

Поки нейромережа знаходиться на ранній стадії розробки, тому є ряд обмежень – у відео немає звуку, а тривалість може бути не довше п'яти секунд, пише The Verge

Наскільки добре Make-A-Video справляється із запитами, поки оцінити неможливо. Доступ до нейромережі ще нікому не надавали навіть в режимі закритого бета-тесту. Всі відео були опубліковані самими розробниками.

Втім, як йдеться в повідомленні до анонсу, це величезний крок вперед у сфері створення контенту за допомогою штучного інтелекту.

"Робот танцює в центрі Тайм-сквер"

"Молода пара гуляє під сильним дощем"

"Єдинороги біжать по пляжу"

Зауважимо, що напередодні нейромережа DALL-E 2, що генерує зображення за текстовими описами, стала доступна для всіх охочих. Аби протестувати її, потрібно зареєструватися за посиланням і ввести свій номер телефону. 

Раніше в цьому місяці в нейромережу додали функцію "Outpainting", яка дозволяє "домальовувати" наявні ілюстрації та меми за конкретними запитами. Оцініть самі

Вас також можуть зацікавити новини: