Недорогий Phone (2a) представлений у синьому кольорі / фото Nothing

Компанія Nothing представила нову версію недорогого Phone (2a). Смартфон отримав синє забарвлення – до цього він був доступний тільки в білому і чорному кольорах.

У продаж Nothing Phone (2a) Blue надійде 2 травня. В анонсі сказано, що смартфон буде продаватися ексклюзивно в Індії за ціною від 19 999 рупій (~9500 грн), але трохи пізніше напевно з'явиться на AliExpress і подібних маркетплейсах.

Раніше джерела також повідомляли, що пізніше цього року може з'явитися червоний Phone (2a), а також версія Community Edition Project, створена фанатами компанії.

Відео дня

Що стосується характеристик Nothing Phone (2a) Blue, то вони не змінилися. Новий девайс вийшов зі знайомою прозорою задньою панеллю і підсвічуванням. Телефон отримав великий 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей із частотою 120 Гц, процесор Mediatek Dimensity 7200 Pro, подвійну камеру 50+50 мегапікселів і батарею ємністю 5000 мАг.

Nothing Phone (2a) Blue

Смартфон хороший – головний техноблогер MKBHD назвав Nothing Phone (2a) одним із найкращих середньобюжетників на ринку. Його потужності не вистачатиме тільки в топових іграх, а камера видає чіткі та якісні знімки в більшості умов. До того ж, це найстильніший смартфон у своїй категорії.

Nothing Phone (2a) Blue

Раніше фахівці вибрали найкращий бюджетний смартфон від Samsung для купівлі в 2024 році. За ціною дешевше 7000 грн цей Galaxy пропонує плавний дисплей, відмінну автономність і гідну продуктивність.

А у Google скоро вийде новий бюджетник Pixel 8a, який запропонує щось дійсно унікальне. Він отримуватиме оновлення сім років, тобто до 2031 року. Сьогодні таку довгу підтримку можна знайти тільки в кількох флагманських моделях.

Вас також можуть зацікавити новини: