Galaxy A15 - найкращий недорогий Samsung для покупки у 2024 році / фото Samsung

Samsung виробляє одні з найкращих Android-смартфонів на ринку, однак вони також мають високий цінник. Такі моделі, як Galaxy S24 Ultra, оцінені в $1200, що робить їх недоступними для багатьох людей. Корейці також створюють непогані "середняки", які пропонують оптимальне співвідношення ціни та якості.

Раніше цього року Samsung випустила справжній бюджетний хіт – Galaxy A15, який в Україні коштує менше ніж 7000 грн. Редактори порталу Android Police назвали його найбільш збалансованим девайсом в асортименті компанії і пояснили, чим він кращий за конкурентів.

Насамперед виокремили чудовий 6,5-дюймовий AMOLED-дисплей із частотою оновлення 90 Гц. Він не такий яскравий, як Galaxy A54 або S23 FE, і не настільки точний у передаванні кольору, але контрастність і насиченість роблять його одним із найкращих дисплеїв, які ви знайдете у своєму сегменті.

Відео дня

Galaxy A15

Крім того, радує продуктивність – завдяки чипу MediaTek Helio G99 смартфон запускає більшість сучасних ігор на середніх налаштуваннях графіки, не кажучи вже про комфортний скролінг соцмереж. Похвалили і фотоможливості – тут встановлена потрійна камера на 50+5+2 Мп, яка знімає на рівні дорожчого Galaxy A54. Нарешті, все гаразд і з автономністю – акумулятора 5000 мАг вистачає на два дні при помірному використанні.

Єдиним серйозним недоліком Galaxy A15 назвали зарядку потужністю 25 Вт, при цьому бездротова зарядка недоступна. За мірками 2024 року це надзвичайно повільно, втім, вражаючий час автономної роботи компенсує повільний час зарядки.

Загалом, цей Galaxy назвали ідеальним бюджетником для тих, хто не читає огляди та не цікавиться технічними характеристиками. Samsung обіцяє 4 великих оновлень Android і 5 років патчів безпеки. Ці оновлення гарантують, що A15 залишиться життєздатним протягом багатьох років.

Galaxy A15

Раніше фахівці назвали новенький OnePlus одним із найкращих смартфонів 2024 року, але про нього ніхто не знає. По суті, це флагман за ціною "середняка", продуктивності якого вистачить на багато років.

А у Google скоро вийде новий бюджетник Pixel 8a, який запропонує щось унікальне. Він отримуватиме оновлення сім років, тобто до 2031. Сьогодні таку довгу підтримку можна знайти тільки в кількох флагманських моделях.

Вас також можуть зацікавити новини: