Доступний Pixel 2024 отримуватиме оновлення сім років / фото Google

Найближчими тижнями Google має представити бюджетний Pixel 8a. У мережу виклали промо-матеріали, які вкотре підтверджують дизайн смартфона, розкривають його фішки та характеристики.

На рекламних зображеннях йдеться про те, що Pixel 8A постачатиметься із семирічним оновленням безпеки. Таким чином, до 2031-го на пристрій надходитимуть патчі безпеки. Це дуже здорово, враховуючи, що 7 років оновлень зараз можна знайти тільки в парочці флагманських моделей, пише The Verge.

Крім того, промо-матеріали підтверджують, що Pixel 8A буде оснащений тим самим чипом G3 Tensor, що й Pixel 8 і 8 Pro. Також згадується підтримка швидкої зарядки і батареї, якої має вистачати на весь день. Корпус отримає захист від води/пилу за стандартом IP67.

Відео дня

Також говориться, що Pixel 8a отримає цілу низку ШІ-функцій, які Google вже впровадив у свою флагманську лінійку Pixel, включно з Best Take, Audio Magic Eraser, Night Sight, Circle to Search і не тільки. Користувачі також отримають доступ до VPN від Google.

Попередні витоки щодо Pixel 8a згадували дисплей із частотою 120 Гц, батарею 4500 мАг, підтримку режиму DisplayPort, а окрім стартової версії на 128 ГБ також очікується модифікація з 256 Гбайт пам'яті. З чуток, новий Pixel 8a коштуватиме дорожче за попередника.

Цієї осені Google оновить свою флагманську серію. Є інформація, що цього року компанія випустить одразу 3 моделі Pixel 9, включно з компактним Пікселем із телеоб'єктивом та іншими фішками флагмана.

Як повідомляв УНІАН, Google має намір запровадити платний пошук із ШІ-функціями. Як це буде працювати, поки неясно, але, ймовірно, це буде аналог Microsoft Bing, який оснащений чат-ботом ChatGPT і видає відповіді природною мовою. Традиційний безкоштовний пошук при цьому залишиться доступним для всіх користувачів.

Вас також можуть зацікавити новини: