Xiaomi випустила набір інструментів на всі випадки життя / фото Xiaomi

Xiaomi підтримує репутацію виробника, що випускає все на світі. Днями асортимент китайського бренду поповнився незвичайним набором Mijia Wiha Household Toolbox.

У міцному чорному кейсі можна знайти інструменти практично на всі випадки життя: від викруток, шестигранників і пасатижів до гайкових ключів, молотка і рулетки. Всього заявлено 60 інструментів, але біти за них теж порахували.

  • У комплект також входить викрутка з короткою ручкою, на яку надягають змінні біти.
  • Кусачки виконані зі сталі твердістю 64 HRC і оснащені триточковим затискним механізмом, що підвищує стабільність затиску. Технологія DynamicJoint знижує трудовитрати при різанні на 20%.
  • Сам кейс-органайзер виготовлено з полімеру з використанням технології лиття під тиском. 

Що стосується ціни, то в Китаї за такий набір просять 1999 юанів (близько 10 000 грн). На AliExpress він ще не з'явився, але це питання часу. 

Відео дня

фото Xiaomi

Time склав список найкращих винаходів та гаджетів 2022 року

Найбільш інноваційним смартфоном назвали Nothing Phone (1), а серед ноутбуків виділили ASUS Zenbook 17 Fold з гнучким екраном. Найкращими TWS-навушниками визнали LinkBuds від Sony.

У топ увійшла й українська розробка. Йдеться про біонічний протез руки нового покоління від стартапу Esper Bionics. Time пише, що даний протез руки є першим роботом-протезом на базі штучного інтелекту. Тобто, чим більше він працює, тим розумнішим стає. Все завдяки 24 переносним датчикам які виявляють і обробляють м'язову активність і мозкові імпульси. 

Вас також можуть зацікавити новини: