Як створити власні стікери для Telegram / фото ua.depositphotos.com

Мабуть, однією з найкрутішою фішкою Telegram перед іншими месенджерами є можливість створювати й користуватися в листуванні власними стікерами. Вони допомагають відповідати коротко, але змістовно, часом з філігранною точністю конвертуючи свої емоції в листуванні.

УНІАН підготував простеньку Інструкцію про те, як створити особистий Telegram-стікерпак з будь-яких зображень та/або тексту. 

Як зробити стікери для Telegram

Якщо ви читаєте цю замітку, то, найімовірніше, у вас вже є якісь ідеї. Зауважимо що для більшої цілісності стікери бажано об'єднати спільною темою, мемом, потішною особистістю або чимось ще.

Відео дня

З усім іншим вам допоможе застосунок Sticked, який доступний на iOS і Android. З його допомогою можна створити цілий стікерпак з будь-яких картинок і фото, доповнених потрібним текстом. Робиться це дуже просто:

  • Відкрийте програму, натисніть на кнопку +(Choose a picture!);
  • Виберіть потрібне зображення або текст з галереї на смартфоні. У цьому ж вікні ви можете відредагувати основу, наприклад, видалити фон за допомогою гумки з регульованою товщиною;

Скріншот
  • На фінальному етапі потрібно вибрати смайлик, якому ваш стікер буде тематично відповідати;
  • Після застосунок попросить вас авторизуватися (можна пропустити) і запустити спеціального бота Sticked. Далі натисніть "Відкрити в Telegram" і ви зможете додати своє дітище в месенджер.

Скріншот

Раніше УНІАН писав про головні фішки платної підписки в Telegram, а також намагався розібратися, чи варто за це платити.

Також розповідали, які файли і папки можна видалити з системного диска Windows, не зламавши комп'ютер. Ця замітка насамперед стане в пригоді власникам ультрабуків з малим об'ємом пам'яті.

Вас також можуть зацікавити новини: