На Тернопільщині скерували до суду звинувачення щодо сутинерки, яка намагалася підкупити керівництво поліції / фото УНІАН

На Тернопільщині скерували до суду звинувачення щодо сутинерки, яка намагалася підкупити керівництво поліції.

Як повідомили УНІАН в прес-службі обласної прокуратури, встановлено, що уродженка Донеччини, що проживає у Запоріжжі, звернулася до начальника відділу ГУНП в Тернопільській області із пропозицією надання йому неправомірної вигоди за не перешкоджання їй у зайнятті сутенерством на території м. Тернополя.

Жінка, раніше засуджена Тернопільським міськрайонним судом за ч.2 ст.303 КК України (сутенерство, вчинене щодо кількох осіб), запропонувала працівнику поліції платити 50% відсотків щомісячного заробітку від незаконного надання сексуальних послуг, за умови не складання протоколів на повій.

Відео дня

Читайте такожТрансгендер Жириновського та Рибка Кремля: журналісти привідкрили таємниці сексуального життя політиків (відео)

Посадовець рапортом повідомив про незаконну пропозицію свого безпосереднього керівника.

У червні підозрювана, перебуваючи на території залізничного вокзалу в Тернополі, ще раз зустрілася із поліцейським та знову запропонувала неправомірну вигоду.

Незаконні дії жінки задокументували правоохоронці.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт затверджено прокурором та скеровано до Тернопільського міськрайонного суду.