Фото santex-nk.ru

У Тернополі опалювальний сезон розпочнеться 22 жовтня.

Як пвідомили у прес-службі міської ради, таке рішення прийнято у зв’язку із прогнозованим погіршенням погодних умов та зниженням середньодобової температури повітря.

«У понеділок 22 жовтня комунальне підприємство  “Тернопільміськтеплокомуненерго” розпочне запуск системи опалення для подачі тепла в будинки та інші установи міста. У відповідності до “Правил технічної експлуатації систем теплопостачання” для проведення технічних робіт фахівцям дається 72 години, тобто три доби. Відповідно, тепло у тернопільські багатоповерхівки прийде не одночасно», – застерігають у мерії.

Відео дня

В прес-службі зазначають, що під час запуску систем трапляються локальні проблеми, пов’язані із заповітренням труб та аварії на теплотрасах, що також може стати причиною затримки подачі тепла до осель.

Як повідомляють у “Тернопільміськтеплокомуненерго”, станом на сьогоднішній день система опалення для подачі тепла уже запущена у Тернопільському обласному спеціалізованому комунальному дитячому будинку «Малятко», перинатальному центрі Тернопільської міської лікарні №2, а також у Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні. Опалювання інших медичних установ та закладів освіти буде увімкнено поступово згідно з їхніми заявками.

Як повідомляють у “Тернопільміськтеплокомуненерго”, станом на сьогоднішній день система опалення для подачі тепла уже запущена у Тернопільському обласному спеціалізованому комунальному дитячому будинку «Малятко», перинатальному центрі Тернопільської міської лікарні №2, а також у Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні. Опалювання інших медичних установ та закладів освіти буде увімкнено поступово згідно з їхніми заявками.