На зібрані на Тернопільщині в рамках акції «Серце до серця» 315 тис. грн. закупили обладнання для дітей з вадами слуху.

Відео дня

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні його передали в обласну дитячу лікарню.

Щорічна Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» у 2018 пройшла під гаслом «Почуй світ!».

Під час акції «Серце до серця» у Тернопільській області зібрали понад 315 тис. грн, що стало п’ятим результатом серед областей України.

На отримані кошти для Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні закупили прилад для всебічної діагностики стану слуху. Разом з представниками фонду «Серце до серця» нову техніку лікарні передав голова облдержадміністрації Степан Барна.

«Творити добро – важлива складова нашого життя. Завдяки тисячам людей доброї волі, які долучилися до акції «Серце до серця», у цій лікарні тепер є сучасний прилад. Адже статистика не тішить. Зараз на обліку в області 478 дітей з порушенням слуху. Новий апарат має полегшити долю таких маленьких пацієнтів, а з іншого боку не допустити в майбутньому проявів порушень серед інших дітей», – зазначив голова ТОДА.

Торік в обласну дитячу лікарню завдяки акції «Серце до серця» придбали обладнання для діток із порушенням зору.

«Дякую усім волонтерам, які долучилися до збору цих коштів. Тішить те, що впродовж останніх двох років майже 1 млн грн спрямовано в рамках компанії «Серце до серця» саме в нашу обласну дитячу лікарню», – зауважив очільник області.