На Тернопільщині відкрили після реконструкції дитсадок у селі Миролюбівка Тернопільського району.

Відео дня

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, для проведення ремонтних робіт та оновлення матеріальної бази були використані близько 1,5 млн грн з районного бюджету. Окрім заміни даху та облаштування самого приміщення, для садка-філії НВК «Мишковицька ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» закупили меблі, іграшки та необхідний для навчання і розвитку інвентар.

Читайте такожНа Тернопільщині скеровано до суду обвинувачення щодо працівниці дитсадка, в якому отруїлися 17 дітей

На відкритті оновленого садочку голова ТОДА Степан Барна, народний депутат України від Тернопільщини Тарас Юрик, голова Тернопільської РДА Олександр Похилий оглянули відреставроване приміщення, поспілкувалися з працівниками ДНЗ, вихованцями і батьками.

«Робота зроблена – і це дуже добре. Ми підтримували, підтримуємо і будемо в майбутньому підтримувати наше українське село. Впевнений, що ми зробимо ще багато добрих справ для села Миролюбівка та Тернопільського району. Вірю в те, що спільними зусиллями разом з владою, з народним депутатом вашого округу, головою районної адміністрації, мешканцями, село лише процвітатиме. У цьому прекрасному закладі має бути багато гарних дітей, бо нічого не варта виконана робота, якщо нікому буде сюди приходити», – сказав під час виступу Барна.

Юрик зазначив, що децентралізація дає свій ефект, бо кошти з’явилися на місцях і за останні чотири роки в області відкрили десятки садочків, відремонтували сотні шкіл, будуються медичні амбулаторії.

«Ці всі речі потрібні для того, щоб бачити такі позитивні емоції в очах дітей. Це головний сенс роботи влади і всіх нас – щоб наступне покоління набиралися здорової української енергії і ми мали впевнене майбутнє. За останні роки ми зробили дуже багато, щоб ці діти жили і навчалися у справді успішній, великій країні. Ми маємо продовжувати будувати країну вільних і успішних людей. Кожен результат - це сукупність людей, бажань, мотивації. Це все тут, у Миролюбівці, було - і ми маємо чудовий результат», – сказав Юрик.