На Тернопільщині п’яний водій побив одного з поліцейських / фото 112.ua

На Тернопільщині п’яний водій, після того, як його догнали патрульні, побив одного з поліцейських.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, учора 14 березня група реагування патрульної поліції несла службу на території Байковецької громади Тернопільського району. В селі Дубівці екіпаж помітив автомобіль, який рухався із включеним дальнім світлом. Водій даного транспортного засобу, з'їжджаючи з головної дороги на другорядну, порушив правила – не увімкнув поворот.

Читайте такожНа Тернопільщині внаслідок ДТП перекинувся автомобіль, 5 осіб госпіталізовано (фото)

Відео дня

Правоохоронці почали наздоганяти порушника. Проте водій збільшував швидкість, зупинився лише після того, як врізався в ворота будинку.

Як стало зрозуміло невдовзі, 29-річний мешканець села Курники тікав додому, не впорався з керуванням і в'їхав у власну огорожу. Коли до нього підійшли правоохоронці і попросили показати документи на авто, він почав погрожувати розправою, зірвав нагрудну камеру та вдарив нею працівника поліції по голові. Після цього втік в будинок та закрився з середини. На прохання поліцейських та дружини, яка вибігла на крики, вийти з будинку не реагував.

При цьому сьогодні він сам прийшов до відділення поліції. Чоловік визнав власну вину, вибачився і пообіцяв відшкодувати завдані збитки.

Йому оголосили підозру відповідно до ст. 345 ч. 2 ККУ (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).