Сьогодні 16 березня міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час робочої поїздки на Тернопільщину оглянув об'їзну Чорткова, яку хочуть відремонтувати цього року.

Відео дня

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, дана ділянка траси міжнародного значення М-19 Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече давно потребує ремонту, оскільки нею відбувається інтенсивний рух важкогабаритного транспорту.

Голова ТОДА Степан Барна додав, що ремонт цієї ділянки дороги має важливе значення з точки зору продовження ремонту магістралі М-19.

Читайте такожНа Тернопільщині цьогоріч почнуть будівництво об’їздної дороги Чорткова

«Нам залишилося ще зробити в межах 10 км між Тернополем та Кременцем. А тепер, якщо вдасться відремонтувати об'їзну Чорткова, покращимо логістику з Чернівецькою областю. В цьому контексті ще також говоримо про будівництво східної об'їзної Тернополя. На це ми отримали 20 млн євро від Європейського інвестиційного банку», – поінформував Барна.

Омелян підкреслив важливість продовження відновлення доріг та покращення логістики.

«Я дуже радий, що сьогодні ми маємо можливість будувати якісні дороги і відновлюємо цілі магістралі. І ці кроки також здійснюються на Тернопільщині», – сказав Омелян.