Фото прес-служби ТОДА

У навчальних закладах Тернопільщини за останні роки змінили на сучасні 3,5 тис. вікон.

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадмністарції, це відзначив голова ТОДА  Степан Барнапід час візиту в школу  Саранчуківської ОТГ.

Спільними зусиллями керівництва області та громади у школі вдалося реконструювати дах, встановити новий твердопаливний котел, замінити вікна в шкільній їдальні та кухні. Крім того, покращили стан спортивного залу школи, замінивши підлогу та встановивши нову систему освітлення.

Відео дня
Фото прес-служби ТОДА

Першокласники Саранчуківської школи навчаються за програмою "Нова українська школа" у сучасно облаштованому кабінеті з усім необхідним обладнанням. Учнів у навчальний заклад підвозить шкільний автобус.

Під час спілкування з мешканцями громади, Барна наголосив, що нарешті батьки можуть спокійно готувати дітей до школи, не переймаючись різними додатковими витратами.

Фото прес-служби ТОДА

«Ще буквально 5 років тому батьки першокласників мали подбати про стілець і парту для своєї дитини. Впродовж останніх років ми кардинально змінили цю “тенденцію”. Адже комфортні умови для навчання дітей є одним із пріоритетних напрямків нашої роботи. За останні роки у навчальних закладах області замінили понад 3,5 тис. вікон, курсують нові шкільні автобуси, один з яких у Саранчуківській громаді. Працюємо над покращенням матеріального забезпечення у кабінетах природничих наук. І ці зусилля недаремні, адже наші діти здають краще ЗНО, у них з’являється більше можливостей для того, щоб стати успішним громадянином України. А це не може не бути причиною для гордості», – підкреслив очільник області.