На Тернопільщині загинув 21-річний юнак / фото Нацполіція

На Тернопільщині загинув 21-річний юнак, врізавшись на скутері у дерево.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, учора на лінію "102" надійшло повідомлення від фельдшера села Вільховець Борщівського району про те, що перед в'їздом у даний населений пункт місцеві мешканці виявили тіло невідомого, а поруч з ним – понищений мотоцикл.

Читайте такожУ Тернополі внаслідок ДТП загинула дружина водія (фото)

Відео дня

Слідчо-оперативна група встановила, що загиблий – житель Мельниця-Подільського 1998 року народження.

Керуючи незареєстрованим мотоциклом Viper, близько 21.50 при виїзді із села Вільховець він перевищив швидкість, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та злетів у кювет. Після цього його транспортний засіб врізався в дерево.

В результаті удару юнак загинув на місці події.

Юнак врізався на скутері у дерево / фото Нацполіція

Ще одна автопригода того ж вечора трапилася в Підгаєцькому районі. Правоохоронці, які оглядали місце ДТП з'ясували, що водій мотоциклу SUZUKI GS 500E керував двоколісником у стані алкогольного сп'яніння. Чоловік рухався автодорогою Бережани-Монастириськ, але не впорався з керуванням і транспорт перекинувся, злетівши в кювет.

На момент дорожньо-транспортної пригоди на мотоциклі перебувала ще й неповнолітня пасажирка. Дівчина 2006 року народження отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому нижньої щелепи. Її госпіталізували до лікарні.

Транспортний засіб, яким керував інший водій, також не зареєстрований.