gp.gov.ua

Як повідомив кореспонденту УНІАН начальник обласного управління поліції Олександр Богомол, відповідне звернення щодо екстрадиції поліція уже скерувала відповідним органам Німеччини.

Читайте такожУ Тернополі затримали двох податківців, що отримали хабар талонами на бензин (фото)

«Дана процедура може затягнутися на місяці. Де саме зараз перебуває підозрюваний ми не знаємо. Рішення щодо його екстрадиції має приймати тамтешній суд. Якщо відповідне рішення приймуть, ми будемо зустрічати підозрюваного в «Борисполі», сподіваюся, ця справа таки потрапить до суду», – сказав Богомол.

Відео дня

Читайте такожУ Тернополі затримали начальника обласного управління Держархбудінспекції при отриманні 50 тисяч гривень хабара

Він додав, що після того, як весною минулого року Вардинця було затримано при отриманні хабаря йому так і не змогли обрати запобіжний захід, оскільки він одразу опинився в лікарні через скарги на стан здоров’я.

«При затриманні ми встигли оголосити йому підозру. Обрати запобіжний захід не вдалося, оскільки для цього підозрюваний повинен особисто перебувати у залі суду. З того часу головний лікар постійно перебував на лікуванні у медичних закладах», – зазначив Богомол.

Як повідомляв УНІАН, у квітні 2015 року було затримано головного лікаря Тернопільської районної лікарні при отриманні 200 тис. грн, які він вимагав у приватного підприємця за продовження оренди аптечного приміщення на території лікувальної установи площею 150 м кв.