Наразі YanAir літає з Києва до Батумі щодня / Фото УНІАН

Авіакомпанія YanAir, яка виконує щоденні рейси з Києва до Батумі, а також з Одеси та Харкова, розглядає можливість збільшення кількості рейсів з України до відомого грузинського курорту.

Читайте такожУкраїнці тепер можуть їздити в Грузію за ID-паспортами

"Кожного року попит на відпочинок на чорноморському узбережжі Грузії зростає. Цього літа ми також бачимо значне зростання попиту серед українців на відпочинок на чорноморському узбережжі Грузії. Тому у разі зацікавленості українських туроператорів та підтримки Департаменту туризму і курортів Аджарії ми готові збільшити кількість авіарейсів з Києва до Батумі", - повідомив комерційний директор авіакомпанії Тарас Стригуненко.

Відео дня

За його словами, насьогодні заповнюваність рейсів на цьому маршруті сягає 85-90%, що є хорошим показником.

Як раніше повідомляв УНІАН, після заборони президентом Росії Володимиром Путіним з 8 липня прямого авіасполучення між Росією та Грузією, влада Грузії шукає можливості для збільшення туристичних потоків з інших країн, зокрема України.

За 6 місяців 2019 року у Аджарії побувало 2 млн 100 тис. туристів, що значно перевищує минулорічні показники. Україна входить до п'ятірки країн, звідки до Грузії прибуває найбільша кількість туристів, і перше місце серед країн, які не мають спільного кордону з Грузією. Так, минулого року в Грузії побувало 170 тисяч українських туристів, з них 46 тисяч у автономній Аджарії.