Чемпіонат зі швидкісного поїдання фаршированої риби відбувся у Літньому театрі міського саду в Одесі 3 вересня.

Відео дня

Про це повідомляє видання Odessa.online.

Захід проходив у рамках святкування Дня міста. Судити учасників із США приїхав одесит Олег Жорницький — чемпіон світу зі швидкісного поїдання. Він з'їв 200 пельменів за 4 хвилини, 4 кілограми майонезу — за 8 хвилин, 100 вареників за 1 хвилину 35 секунд.

Читайте такожРекордсмен по їді на швидкість Олег Жорницький: "Іноді, підписуючи контракт, поняття не маєш, що доведеться їсти - майонез, хот-доги, вершкове масло, суші, яйця і навіть... бичачі яйця або коров'ячі мізки"

У чемпіонаті взяли участь дев'ять осіб з України та Білорусі. Учасники повинні були за 12 хвилин з'їсти 2 кілограми фаршированої риби (чотири порції по півкіло). Проте все пішло не зовсім так. Гостя з Білорусі Ірина, з'ївши півкіло, повідомила, що наїлася і більше їсти не буде, одному з учасників стало погано, і він теж вибув зі змагання. За запропоновані 12 хвилин впоратися з фаршированою рибою не зміг ніхто. Проте титул і приз у розмірі 3 тисяч гривень отримав одесит Ігор Рзаєв, який за 12 хвилин з'їв півтора кілограма риби.

Всі інші учасники змагань отримали заохочувальні призи.