Ілюстрація / REUTERS

Найбільша в Європі лоукост-авіакомпанія Ryanair сьогодні відкрила сполучення Одеса-Берлін.

Як повідомили УНІАН у прес-службі міжнародного аеропорту «Одеса», 28 жовтня аеропорт зустрів перший рейс з Берліна.

«Це початок великої польотної програми авіакомпанії Ryanair в сезоні зимової навігації 2019 року», - відзначили в прес-службі.

Відео дня

Читайте такожRyanair навесні полетить із Херсона до Відня

Рейс з аеропорту «Берлін-Тегель» прибув о 14:15 з більш ніж з 85-процентним завантаженням борту. Пасажирів та екіпаж повітряного судна зустрічали традиційним водяним салютом, червоною доріжкою та квітами.

Директор по маркетингу і комерції ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» В'ячеслав Чеглатонєв заявив, що сьогодні починається новий етап співпраці з Ryanair – старт масштабної програми польотів Ryanair з Одеси.

«На додаток до рейсів до Кракова, які виконуються з червня цього року, у наших пасажирів з'являється можливість перельотів по шести новим напрямкам – Берлін, Будапешт, Гданськ, Катовіце, Познань та Вроцлав. Сьогоднішній рейс до Берліна відновлює довгоочікуване пряме авіасполучення між Одесою і Німеччиною», - сказав він.

Представник Ryanair Ольга Павлонка також заявила, що оголошує розпродаж квитків з Одеси за 14,99 євро для подорожей – відсьогодні до кінця березня 2020 року.

У прес-службі пояснили, що рейси в Берлін виконуватимуться щопонеділка і п'ятниці.

З 29 жовтня стартують рейси в Катовіце, Будапешт, Вроцлав, Гданськ. Польоти будуть виконуватися щовівторка і суботу.

З 30 жовтня стартують рейси в Познань.

Довідка УНІАН. Міжнародний аеропорт «Одеса» належить до групи найбільших аеропортів України і пов'язаний повітряними лініями з багатьма містами України, СНД, а також країнами Західної Європи, Азії, Африки.

Ірландський лоукостер авіакомпанія Ryanair виконує понад 1800 рейсів щодня близько 100 пунктів вильоту більш ніж на 200 пунктів призначення.