МАУ тепер пропонує замовити завчасно товари Duty Free / Фото УНІАН

Українська авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ) запровадила нову послугу Smart Duty Free, що передбачає доставку товарів з онлайн каталога на борт літака за спеціальною ціною.

Читайте такожПригоди без зайвого багажу: 6 порад для бюджетної та комфортної подорожі

"Тепер ви можете обирати Duty Free товари топових міжнародних брендів та українських виробників в онлайн каталозі партнера МАУ – Duty Free Americas. Замовляйте онлайн заздалегідь, сплачуйте та отримуйте на борту за спеціальною ціною", - повідомляється в інтернет-розсилці від МАУ.

Відео дня

Замовлення можна зробити, якщо до міжнародного рейсу залишилось 12 годин (або 24 години - для далекомагістральних рейсів).

Як раніше повідомляв УНІАН, з 15 січня 2019 року почали діяти нові норми провезення ручної поклажі на всіх рейсах авіакомпанії МАУ. При цьому будь-які додаткові особисті речі, в тому числі пакети Duty Free, з цього моменту повинні бути упаковані в місце ручної поклажі. Водночас у більшості авіакомпаній товари Duty Free, куплені безпосередньо перед вильотом в аеропорту, можна проносити на борт без доплати за додаткове місце ручної поклажі. Саме цей пункт викликав найбільше невдоволення від нових правил МАУ.