Среди прочего, дешево весной можно попасть из Киева в Вену / Фото REUTERS

Найбільша українська авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) оголосила знижки на рейси до Європи у весняний період.

Читайте такожУ подорож за враженнями: найяскравіші події 2020 року в Європі

Як йдеться у повідомленні на сайті авіакомпанії, акційні квитки можна придбати у період з 19 лютого по 2 березня 2020 року, за виключенням рейсів до Анкари та Ізміра, де період продажу припадає на 19-28 лютого 2020 року.

Відео дня

При цьому подорожі за такими квитками мають бути здійснені у період з 25 квітня по 25 червня 2020 року, за виключенням рейсів до Анкари та Ізміра (період подорожі: 16 березня – 30 травня 2020 року).

Знижки розповсюджуються на рейси з шести міст України: Київ, Одеса, Запоріжжя, Львів, Івано-Франківськ та Чернівці. Найдешевше обійдуться квитки з Києва до Вільнюса (Литва) - від 806 гривень. Також недорого зі столиці можна потрапити до Варшави (Польша), Відня (Австрія), Берліна (Німеччина), Будапешту (Угорщина), Стокгольму (Швеція) тощо.

Як раніше повідомляв УНІАН.Туризм, також великі весняні знижки наразі тривають у латвійської авіакомпанії airBaltic, яка серед іншого пропонує вигідні пропозиції на рейси до Риги, куди МАУ не літає.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.