SkyUp почала літати в Тирану, Албанія / фото ua.depositphotos.com

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines запустила рейси з Києва до столиці Албанії – Тирани, перший рейс відбувся 25 квітня.

Читайте такожУ Туреччині роз'ясненнями яснили, чи буде локдаун поширюватися на туристів

Про це повідомила прес-служба посольства України в Албанії на своєму сайті.

Відео дня

«25 квітня посол України в Республіці Албанія Володимир Шкуров взяв участь в урочистій зустрічі 150 туристів першого регулярного рейсу Київ - Тирана авіакомпанії SkyUp», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що рейси будуть виконуватися з аеропорту «Бориспіль» в Міжнародний аеропорт матері Терези.

Умови в'їзду в Албанію для українських туристів

  • Українці можуть перебувати в Албанії без візи до 90 днів.
  • На даний момент українським туристам для в'їзду в Албанію не потрібен ПЛР-тест на коронавірус, самоізоляція по прибуттю в країну також не потрібна.
  • Зараз в Албанії діє коммендантська година з 20:00 до 6:00. Протягом цього часу бари та ресторани не працюють, за винятком служби доставки. Виходити в цей час заборонено, крім випадків роботи, невідкладних медичних випадків або інших нагальних проблем.
  • По поверненню з Албанії додому, як і з будь-якої іншої країни світу, українці повинні надати негативний результат тесту на коронавірус або відправитися на 14-денну самоізоляцію з використанням додатка «Дій вдома» з можливістю дострокового припинення після отримання негативного результату тесту.

Плани SkyUp Airlines на літо 2021

  • У квітні Державна авіаційна служба України дозволила українській авіакомпанії SkyUp Airlines здійснювати три нових регулярних рейси: з Києва в Монастір і Джербу (обидва-Туніс) і з Харкова в Монастир.
  • Також у квітні Державна авіаційна служба України дозволила SkyUp Airlines здійснювати три нових регулярних рейси: з Києва в Бодрум (Туреччина), Гельсінкі (Фінляндія) і зі Львова в Баку (Азербайджан).
  • Крім того, з 27 травня SkyUp Airlines запускає рейси з Києва в турецький Ізмір і назад.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві в 2016 році, її засновником є компанія «ACS-Україна» Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up.