Володимир Дантес запускає тревел-шоу про незвичайні стартапи / фото прес-служби проекту

Український співак, телеведучий і блогер Володимир Дантес знявся в новому авторському бізнес-тревел-шоу «Мам, я делаю бизнес!».

Читайте такожДмитро Комаров спробував себе в ролі китайського тореадора та відвідав загадкове високогірне плем'я Мяо (відео)

Як зазначає прес-служба проекту, за сюжетом шоу, ведучий мандруватиме містами України і знайомитиме глядачів з унікальним українськими стартапами, їхніми засновниками та історіями. Всього в серії буде 10 випусків, які будуть виходити на YouTube-каналі Володимира Дантеса щосереди.

У першому випуску шоу, який вийшов 9 вересня 2020 року, глядачам розповіли, як побудувати стартап, подати ідею на Kickstarter, що таке MVP, як написати бізнес-план та про інші підприємницькі секрети.

Героями дебютного випуску став київський стартап Ochis, який виготовляє перші у світі окуляри з кави, інклюзивна пекарня Good Bread from Good People, а також рюкзаки з програмованими моніторами Pix.

У наступних випусках глядачів чекатиме дуже багато несподіваних і нетипових для України успішних бізнесів: бананові ферми, будинки з коноплі, сукні з пластику з дна океану, кафе з єнотами і навіть торти, надруковані на 3D-принтері.

Фото прес-служби проекту «Мам, я делаю бизнес!»

"Коли продюсерка Таня Поставна запросила мене в шоу, я зрадів. Сьогодні роблять багато чисто розважальних проектів, щоб посміятися і все. А в «Мам, я делаю бизнес!» ми розповідаємо людям, що у нас є класні підприємці, які прориваються на світовий ринок, стають першими у своїй ніші або просто виробляють якісний і хороший продукт. У нас багато талановитих вчених, айтішників, фермерів, про яких мало хто знає. Часто їм заважає бюрократія, але вони не виїжджають за кордон, а розвивають свою справу в Україні. Я вважаю, що це наші нові герої сучасності і ми точно повинні знати про них", – прокоментував Володимир Дантес.

Фото прес-служби проекту «Мам, я делаю бизнес!»

Інші новини за темою: