Фото УНІАН

На території Печерського ландшафтного парку "Співоче поле" у Києві з 19 червня по 26 липня 2020 року проходитиме нова виставка "Квіткове Сафарі".

Читайте такожСтало відомо, коли відкриють пляжі в Києві

Як повідомляється на сторінці події у Facebook, цього року традиційна літня виставка квітів на Співочому полі планує здивувати відвідувачів своїми маштабами: об’ємні 3d-фігури диких тварин, серед яких тигри, носороги, ведмеді та інші мешканці південної півкулі, в оточенні квіткових композицій створять панораму справжнього сафарі.

Відео дня

Крім того, на гостей чекають яскраві квіткові фотозони для селфі та окремі зони відпочинку для дорослих та дітей.

При цьому в адміністрації парку підкреслюють, що виставка працюватиме з дотриманням протиепідемічних вимог в умова пандемії коронавірусу: 

- відвідувачі допускатимуться на територію парку лише у респіраторі або захисній масці;

- на центральному вході буде встановлено пункт вимірювання температури та місце для дезінфекції рук;

- буде проводитись контроль кількості відвідувачів, що одночасно перебувать на території парку, з розрахунку не більше ніж 1 особа на 10 кв.м площі;

- масові заходи та концерти не проводитимуться.

Години роботи виставки - з 10:00 до 20:00 без вихідних. Адреса: вул. Лаврська, 33 (метро «Арсенальна»). Вхід: 100 гривень - дорослий, дитячий - 25 гривень. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, багатодітних родин, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – вхід безкоштовний.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, з 17 квітня по 10 травня 2020 року на території ландшафтного парку Співоче поле у Києві мала проходити десята ювілейна виставка тюльпанів. Втім, через карантин в Україні її довелося скасувати. Вже підготовлені раніше квіткові композиції українці змогли побачити лише на фото.