Палац Qasr Al Watan визнано однією з головних культурних пам'яток світу \ thenationalnews.com

Одна з головних визначних пам'яток емірату Абу-Дабі - Королівський палац Qasr Al Watan знову починає приймати гостей з 20 жовтня. Палац відновить роботу вперше з березня, коли він був закритий через пандемію COVID-19.

Читайте такожГоловна мечеть ОАЕ відкрилася для туристів після тривалого карантинуНа території палацу будуть суворо дотримуватися заходів профілактики коронавірусу. Вхід для відвідувачів буде відкритий по неділях, вівторках і середах, з 10:00 до 18:00. Групові тури будуть організовані з четверга по суботу, з 12:00 до 19:30. Палац буде закритий по понеділках.

Звукове і світлове шоу "палац у русі" демонструватиметься по четвергах, п'ятницях і суботах у вечірній час, проте виступи групи "Симфонія нації" не будуть відновлені до особливого повідомлення, передає russianemirates.com.

Відео дня

Відвідувачі палацу Qasr Al Watan можуть збагатити культурний досвід, вивчивши всі приміщення, починаючи з великого залу - серця будівлі. У західному крилі вони дізнаються про формування ОАЕ і його системі управління, відвідають зали, в яких зазвичай відбуваються офіційні прийоми високопоставлених осіб, такі як "Дух співпраці", де проводяться збори і офіційні саміти Федеральної Верховної ради і Кабінету міністрів ОАЕ.

Відвідувачам також буде представлена колекція дипломатичних подарунків, отриманих від глав держав та іноземних державних діячів, яка вперше виставляється для публічного доступу. У Аль Барша відвідувачі дізнаються про традиційну роль Меджлісу - місця для культурних – політичних і громадських зборів – за допомогою захоплюючого мультимедійного шоу, що проливає світло на продовження традиції, якою історично слідують правителі Еміратів, щоб правити в злагоді з народом.

Головна скарбниця ОАЕ знову відкривається для туристів \ thenationalnews.com

Продовжуючи свою подорож в будинок знань, в східному крилі палацу відвідувачі потрапляють в дві кімнати, в яких розташовані рідкісні артефакти, книги, рукописи і пам'ятники стародавнього арабського світу. Відвідувачі також зможуть оглянути основні артефакти та історичні карти, що являють собою внесок найдавніших арабів у розвиток науки в період просвітництва, званого арабським золотим століттям.

У палаці також знаходиться Бібліотека Каср Аль-Ватан, в якій вчені можуть вивчити величезну колекцію, що налічує понад 50 тис. книг про ОАЕ, а також отримати інформацію про шлях розвитку країни.

Палац Qasr Al Watan був визнаний однією з головних культурних пам'яток світу порталом hotelandrest.com. У палаці зібрані 149 тис.унікальних виробів зі срібла, кришталю і порцеляни, використаних при його будівництві, обробці та декоруванні інтер'єру.

Квитки можна придбати на місці і онлайн на офіційному сайті Каср Аль-Ватан: www.QasrAlWatan.ae. вартість квитків - 60 дирхамів з дорослого і 30 - з дітей від 4-х до 17 років.

Новини по темі: