Авіакомпанія SkyUp вводить платне оформлення посадкових талонів в аеропортах / фото УНІАН

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines впроваджує платне оформлення посадкових талонів в аеропортах на стійках реєстрації з 1 вересня 2020 для рейсів по Україні, а з 1 жовтня 2020 також і для міжнародних.

Як повідомила прес-служба авіакомпанії, зареєструватися безкоштовно можна онлайн в особистому кабінеті користувача на сайті авіакомпанії.

"Самостійне оформлення займає кілька хвилин, зате дозволяє значно прискорити проходження аеропортових процедур і скоротити можливі черги", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вартість оформлення посадкового талона в аеропорту становитиме 18 євро в еквіваленті в національній валюті.

"Платна реєстрація впроваджується для пасажирів регулярних рейсів. Чартерні пасажири, як і раніше, зможуть зареєструватися безкоштовно як онлайн, так і в аеропорту. Крім того, для регулярних рейсів залишаються групи пасажирів, звільнені від сплати за реєстрацію: люди старші 60 років. Підтверджувальний документ - паспорт. Особи, які мають I й II групу інвалідності, підтверджувальний документ - посвідчення одержувача державної соціальної допомоги інваліда. Учасники АТО/ООС повинні мати підтверджувальний документ - посвідчення учасника АТО/ООС", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що іншим способом оформлення посадкового талона є онлайн-реєстрація в персональному кабінеті на сайті SkyUp.

"Реєстрація онлайн відкривається за 48 годин і закривається за 5 годин до вильоту. Скористатися онлайн-реєстрацією просто. Достатньо зайти на сайт SkyUp і перейти в персональний кабінет. Якщо кабінету ще немає, то його можна легко створити. Достатньо ввести в необхідне поле електронну адресу, яку вказували при купівлі квитків, додати до нього пароль і відразу стануть доступними всі бронювання, а також можливість оформити онлайн-чекін на рейс. Всім, хто придбали квиток у туроператора або в авіакасах, необхідно звернутися або за місцем придбання квитка або увійти на сайт у розділ "Мій квиток" і так само зареєструвати персональний кабінет", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожАвіакомпанія SkyUp анонсувала графік зимових польотів (список)

У прес-службі підкреслили, що платна реєстрація поки що діятиме лише в тих аеропортах, де вже доступна безкоштовна альтернатива онлайн-чекіна.

"На сьогодні це: аеропорт "Бориспіль", Термінал D, аеропорт "Запоріжжя", аеропорт "Львів" імені Данила Галицького, аеропорт "Одеса", аеропорт "Харків", аеропорт "Херсон", аеропорт "Ларнака", аеропорт "Неаполь", аеропорт імені Бен-Гуріона, аеропорт "Тіват", аеропорт Тірани імені матері Терези. Крім того, нагадуємо, що туристи, які придбали пакетні тури, також можуть зареєструватися онлайн в таких аеропортах: аеропорт "Хургада" і аеропорт "Шарм-еш-Шейх", - йдеться в повідомленні.

  • SkyUp Airlines за перший місяць роботи після зняття заборон на пасажирські авіаперевезення всередині країни і за кордон відновила 50% докарантинної операційної діяльності.
  • Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві в 2016 році, засновником є компанія "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up.