SkyUp відновила половину докарантинних польотів / фото president.gov.ua

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines за перший місяць роботи після зняття заборон на пасажирські авіаперевезення всередині країни та за кордон відновила 50% докарантинної операційної діяльності.

Читайте такожУкраїна оновила "коронавірусні" списки країн: в "червоній зоні" опинилися Польща та Греція

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії.

Відео дня

"За минулий місяць нам вдалося наростити 50% від докоронавірусного середнього показника щомісячних перевезень. Ми здійснили 704 внутрішніх і міжнародних рейсів. З них чартерних - 438 і регулярних - 266. Рейсами в межах України ми перевезли 25 433 пасажирів. Нашими міжнародними рейсами скористалися ще 70 974 пасажири", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з двох поточних міжнародних регулярних напрямків - Албанія та Болгарія - пасажири частіше вибирали Албанію.

"Чартерними рейсами найбільше пасажирів перевезли до Туреччини, а за напрямком Єгипет більшою популярністю користувався Шарм-ель-Шейх у порівнянні з Хургада", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, в липні вантажними та пасажирськими рейсами SkyUp перевезла 23 тонни вантажу.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів у зв'язку з поширенням коронавірусу ввів в Україні карантин з 12 березня, а з 18 березня ввів заборону на залізничні, авіа- та автобусні пасажирські перевезення, а також на роботу метрополітенів. З 5 червня в Україні дозволені внутрішні авіаперевезення, з 15 червня - міжнародні авіаперевезення.

SkyUp Airlines відкрила продаж квитків по 14 європейським маршрутами з вильотом з Києва.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві у 2016 році, а засновником є компанія "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up.