Airbnb допоможе Україні розвивати туризм / колаж, фото Facebook, УНІАН

Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) та американська компанія Airbnb підписали меморандум про підтримку післявоєнного відновлення туристичної галузі України

Як повідомила на своїй сторінці в Facebook голова Держтуризму Мар'яна Олеськів, одна з найбільших у світі платформ для бронювання житла та пошуку вражень Airbnb віддано підтримувала Україну від самого початку повномасштабної війни.

"Тепер Airbnb допоможе у післявоєнному відновленні туристичної галузі України. Ми спільно будемо працювати над популяризацією нашої країни як туристично привабливої дестинації! Мова також і про Крим, щойно наші кохані ЗСУ його деокупують", – повідомила Олеськів.

Відео дня

Очільниця ДАРТ переконана, щойно стане безпечно й відновиться авіасполучення, Україна прогнозовано стане одним із головних туристичних напрямків Європи, особливо для тих країн, які сьогодні підтримують нашу державу в боротьбі за незалежність.

"Airbnb висловлює готовність стати нашим надійним партнером, який поширюватиме привабливість України поміж мільйонів своїх користувачів, а також ділитиметься з нами даними з платформи. І перший крок для цього зроблено – Lviv Tourism Office вже почав отримувати дані з платформи", – йдетья в повідомленні голови Держтуризму.

Також Олеськів подякувала співзасновнику і головному стратегічному директору Airbnb Натану Блечарчику, який сьогодні підписав угоду з боку американської компанії, за допомогу українцям під час війни.

"Він один з тих завдяки кому компанія допомогла знайти безкоштовне тимчасове житло по всьому світі для 130 тисяч українців і українок, які змушені були покинути свою країну, та продовжує постійну підтримку України", – нагадала вона.

Як повідомляв УНІАН, раніше Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) розширило карту туристичних магнітів України: наразі таких локацій вже 170 – і це не остаточне число.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.