Wizz Air оголосив день масштабного розпродажу / фото УНІАН

Угорський лоукостер Wizz Air оголосив знижки 30% на всі свої рейси при бронюванні авіаквитків протягом 1 вересня 2021 року.

Як повідомляється в поштовій розсилці авіакомпанії, акція діє лише один день з 00:00 до 23:59 за центральноєвропейським часом (CET) (-1 година порівняно з Києвом). Подорожі за акційними квитками не мають обмежень за датою. Акційна ціна застосовується лише до бронювань через веб-сайт wizzair.com або мобільний додаток WIZZ.

Крім того, при купівлі квитків 1 вересня можна отримати знижку 50% на додаткову послугу Wizz Flex, яка дозволяє клієнту змінювати рейс без додаткової доплати або отримувати повернення коштів на свій рахунок Wizz у разі скасування бронювання за власним бажанням.

Відео дня

Читайте такожВперше за 10 років авіакомпанія Wizz Air запустила рейс в "Боріспроль"Зазначимо, наразі Wizz Air виконує рейси з Києва, Львова, Запоріжжя, Одеси та Харкова до низки міст Європи, зокрема, в Німеччині, Австрії, Польщі, Греції, Кіпрі, Італії та інших. Також Wizz Air має розгалуджену мережу маршрутів по Європі та низці інших країн.

Як раніше повідомляв УНІАН, з 13 вересня угорський лоукостер Wizz Air відновить польоти з київського аеропорту "Жуляни" до столиці Угорщини Будапешту.