Сенсаційно розпочався матч між вінницькими “Гайдамаками” та лідером Професійної хокейної ліги України – київським “Соколом”, який відбувся 22 жовтня у вінницькому Льодовому клубі. Наприкінці першого періоду господарі вели з рахунком 3:0. Їх шалено підтримувала повна зала глядачів, яких не злякала порівняно висока ціна вхідного квитка – 30 гривень (для порівняння: за вхід на матчі ПФК «Нива» треба заплатити 20 гривень). Але у заключних періодах гості додали у швидкості (майстерності їм не бракувало), що призвело до їх передбачуваної перемоги з рахунком 7:3.
«Сокіл» продовж0ує втримувати лідерство у ПХЛ, здобувши у 12 матчах 12 перемог. «Гайдамаки» у 13 іграх лише одного разу святкували перемогу і закономірно замикають  турнірну таблицю (восьме місце).
– Через відмову у фінансуванні з боку одного з потужних спонсорів «Гайдамаки» залишив головний тренер Олег Степаніщев, існує затримка з виплатою зарплат гравцям. Окрім того, команду треба підсилювати сильними хокеїстами, аби мати можливість створювати конкуренцію провідним клубам країни, – сказав «УНІАН» президент ХК «Гайдамаки», віце-президент Федерації хокею з шайбою України В’ячеслав Завальнюк.