З 17 по 20 листопада у Львові проходив чемпіонат України зі спортивної акробатики серед молоді. На старт вийшли збірні 11-и областей. Першою у командному заліку стала збірна Вінниччини, яка набрала 337 очок. На другому місці – збірна Дніпропетровської області (313 очок), на третьому  – Донецької (306 очок).

У особистому заліку вінничани виграли низку нагород. У юніорській категорії «срібло» здобули Анжела Валявська та Дана Олефір (жіночі пари), «золото» – Владислав Бобришев і Андрій Кобчик (чоловічі пари) та Мирослав-Денис Піка і Анастасія Косюченко (змішані пари). У змаганні юніорських жіночих груп (по 3 спортсменки) вінничанки посіли перші два місця!
У юнацькій категорії медалей у вінничан також не бракувало. Зокрема, чемпіонками стали Марина Словінська і Марія Таніцой (жіночі пари), а срібну нагороду виграла жіноча група міста над Бугом.  

– Перемога нашої команди – це закономірний результат, адже Вінниччина щороку бере перші місця у загальнокомандному заліку на головних всеукраїнських змаганнях, – підкреслив «УНІАН-Вінниччина» директор Вінницької обласної ДЮСШ зі складно-координаційних видів спорту та тренер національної збірної України зі спортивної акробатики Леонід Голяк.

Відео дня