На Вінниччині підписано Угоду про організацію шефства Вінницької обласної державної адміністрації над командуванням Повітряних Сил Збройних Сил України головою обласної державної адміністрації Миколою Джигою та генерал-полковником Сергієм Онищенком.

Про це повідомило управління у справах преси та інформації Вінницької ОДА.

Відповідно до підписаної Угоди, обласна державна адміністрація сприятиме підтримці боєздатності Командування Повітряних Сил Збройних Сил України, а також вирішенню питань, пов‘язаних із задоволенням соціальних проблем військовослужбовців.

Відео дня

Надаватиме допомогу у забезпеченні продовольством, пально-мастильними матеріалами та матеріально-технічними засобами.
Крім того, обласна влада допомагатиме у вирішенні питань, пов’язаних із задоволення соціальних потреб та працевлаштуванню після звільнення у запас військовослужбовців; організовуватиме культурно-виховні та просвітницькі заходи і всяко підвищуватиме поінформованість особового складу.

У свою чергу, Командування Повітряних Сил Збройних Сил України інформуватиме про хід виконання заходів з реформування та розвитку Повітряних Сил Збройних Сил України, організовуватиме спільні культурно-масові заходи з нагоди військово-професійних свят та братиме участь у патріотичному вихованні й підготовці на строкову та контрактну службу допризовної молоді Вінниччини.

Свою допомогу надаватимуть й при проведенні державних свят та визначних подій.