Українські ВВС відпрацювали удари по десанту в Приазов'ї. До тренування залучалися сили та засоби винищувальної, штурмової, транспортної авіації Повітряних Сил, армійської авіації Сухопутних військ, частини і підрозділи зенітних ракетних військ ПС, ППО СВ, підрозділів РТВ, РЕБ та розвідки Повітряних Сил.

Про це повідомляє прес-служба ОНС в Facebook.

Читайте такожСьогодні в Україні стартують масштабні міжнародні навчання «Rapid Trident-2018»

Збройні сили відпрацювали ведення радіолокаційної розвідки, прорив ворожої системи протиповітряної оборони, нанесення ударів штурмовою авіацією по надводних і морських цілях, перехоплення і знищення винищувальною авіацією повітряних цілей, а також знищення ворожих літаків і ракет зенітно-ракетними військами ООС.

Авіація працювала з основних і оперативних аеродромів у районі Азовського моря. В ООС повідомляють також про перевірку готовності радіотехнічних військ та відпрацювання тактичних прийомів штурмової та винищувальної авіації під час ударів по десантах і кораблям супротивника.

Як повідомляв УНІАН, Україна посилить військову присутність в Азовському морі. Заходи будуть вжиті "для надійного захисту всіх рубежів і мирної виробничої діяльності в акваторії Азовського моря".