Ілюстрація REUTERS

В окупований Донецьк після вбивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченка починають з'їжджатися одіозні люди – російський кадровий військовий Сергій Дубинський (псевдонім Петровський, позивний "Хмурий"), причетний до трагедії MH17, а також люди помічника президента РФ Владислава Суркова.

Читайте такожУ Донецьку зняли перекидання військової техніки "ДНР" через центр міста (відео)

У російських ЗМІ пишуть, що до Донецька вже прибули старі куратори Суркова з позивними "Чайка" і "Патріот", які "працювали" на Донбасі у 2014-2015 роках, передає "Сегодня".

Відео дня

Зазначимо, що останнім часом в т. зв. "ДНР" і "ЛНР" ситуація загострилася. Ще в минулому році прибрали від влади Ігоря Плотницького, нещодавно відправили до "Гіві" і "Мотороли" Олександра Захарченка, "Ташкент" зі спільниками тікає до Росії, а новим ватажком у "ДНР" став відомий Пушилін, призначені "вибори" в невизнаних республіках.

Так, координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук вважає, що в Донецьку шоу тільки починається. На його думку, на окупованих територіях йде протистояння російських спецслужб – ФСБ і ГРУ.