Ігор Гіркін / REUTERS

Росія, яка розв'язала війну на Донбасі, за словами терориста Ігоря Гіркіна, нібито не збиралася включати окуповані території до свого складу.

Про це втікач до Росії "Стрєлков" заявив в ефірі "Рой ТБ". "Екс-міністр оборони "ДНР" зазначив, що саме тому Донбас розграбували.

Читайте такожДо Донецька хоче повернутися колишній "заступник" Стрєлкова "Хмурий", причетний до катастрофи MH17

Відео дня

"Якусь користь від цього паразитичну отримали, тобто висмоктали звідти якусь кількість кваліфікованих кадрів, у першу чергу середнього технічного персоналу, робочих кадрів, яких гостро не вистачає на сучасних російських підприємствах в оборонці. І все. Ось весь ефект від того, що зробили московські куратори", - заявив він.

За словами терориста Гіркіна, Донбас ніхто ніколи не збирався робити ні Придністров'ям, ні Абхазією: "Його заздалегідь збиралися відправити назад до складу України в рамках Мінських, не Мінських угод... Тому він нікому не був потрібен і його тупо грабували під керівництвом... Суркова".

Раніше в українській розвідці повідомляли, що за знищенням ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка стоїть безпосередньо ФСБ РФ. У Москві думають замінити його Ігорем Гіркіним ("Стрєлковим").